برگزاری 16 دیدار دو جانبه فی مابین بیمه گران ایرانی و خارجی
تاکید همایش بیمه و توسعه بر بیمه گزاران پر ریسک / برگزاری 16 دیدار دو جانبه فی مابین بیمه گران ایرانی و خارجی در حاشیه همایش
گرایش همایش امسال بیمه و توسعه تمرکز بر بیمه گزاران بزرگ پر ریسک است چرا که علاوه بر ریسک های طبیعی ریسک هایی با منشاء انسانی نیز در حوزه های مختلف مانند نفت ، گاز ، پتروشیمی ، انرژی ، حوزه سلامت ، راهداری ، حمل و نقل ، نهادهای مرتبط یا ساخت و ساز و … وجود دارد که باید به صورت بهینه مدیریت شود.
به گزارش ریسک نیوز،امیر صفري ضمن تشریح اهداف و تببین محورهای بیست و چهارمین همایش ملی بیمه و توسعه با موضوع مدیریت ریسک و بیمه الزامات و چالش ها و راهکارها افزود:طبق تصمیم گیری شورای سیاستگذاری ، قرار شد همایش امسال به دلیل اهمیت موضوع ، ملی برگزار شود.
وی افزود: در این راستا از کلیه نهادها و سازمانهای مرتبط مانند نفت ، گاز ، پتروشیمی ، انرژی ، حوزه سلامت ، راهداری ، حمل و نقل ، نهادهای مرتبط یا ساخت و ساز و … در این همایش دعوت شده و حضور بهم می رسانند.
صفری با تاکید بر اینکه ضرورت اگاه سازی جامعه از ریسک و خسارات احتمالی ناشی از وقوع حوادث طبیعی و غیر طبیعی ، گفت :در این راستا همایش امسال یک گردهمایی فرا صنعتی است و تاکید همایش نیز بر ریسک های خارج از صنعت بیمه است .
رییس پژوهشکده بیمه تاکید کرد: گرایش همایش امسال تمرکز بر بیمه گزاران بزرگ پر ریسک است چرا که علاوه بر ریسک های طبیعی ریسک هایی با منشاء انسانی نیز در حوزه های مختلف مانند نفت ، گاز ، پتروشیمی ، انرژی ، حوزه سلامت ، راهداری ، حمل و نقل ، نهادهای مرتبط یا ساخت و ساز و … وجود دارد که باید به صورت بهینه مدیریت شود.
وی در ادامه از برگزاری پنج پنل تخصصی یاد کرد که عبارتند از مدیریت ریسک و بیمه و حوادث فاجعه آمیز ، مدیریت ریسک و بیمه در صنعت انرژی ، مدیریت ریسک و بیمه در صنعت حمل و نقل ، مدیریت ریسک و بیمه در حوزه سلامت و مدیریت ریسک و بیمه در موسسات بیمه.
صفری تاکید کرد : در پنل تخصصی پنجم ریسک موسسات بیمه طرح و مورد بررسی قرار می گیرد.
وی همچنین از حضور مسوولان بلند پایه از وزارتخانه ها و نهاد های اقتصادی بزرگ و مرتبط خبر داد.
صفری همچنین اذعان داشت: بنابر تقاضای شرکتهای بیمه بین المللی، در حاشیه همایش، 16 دیدار دو جانبه فی مابین شرکتهای بیمه خارجی و ایرانی برگزار می شود.
وی در ادامه گفت :يكي از بحث هاي جدي در اين همايش روش هاي پيش بيني،پيشگيري،و ايجاد آمادگي در برابر وقوع حادثه و آموزشهاي همگاني براي به حداقل رساندن خسارت هاي جاني و اقتصادي است.
وی افزود: به نظر میرسد در جامعه به اندازه کافی به موضوع ریسک و زیانهای مالی ناشی از بلایای طبیعی توجهی نشده و افراد اولویتی برای آن قایل نیستند.
صفری ادامه داد: ما درصدد افزایش تقاضای جامعه برای ساخت مسکن با کیفیت و زیرساخت های امن هستیم تا زیرساخت های ایمن برای جادهها، رانندگی ایمن و سلامت کلی جامعه فراهم شود.
وی افزود: اکثر ریسکها و حوادث در کشور منشاء طبیعی و انسانی دارند و ریسکهای متعددی در پتروشیمیها، پالایشگاهها، حمل و نقل، ساختمانهای اداری و مسکونی زندگی ایرانیان را تهدید میکند که بعضا فاجعه بار هستند.صفری با اشاره به اتفاقات اخیر در کشور گفت: حادثه پلاسکو، آتش سوزی پالایشگاه تهران، حادثه قطار سمنان و اخیرا زلزله کرمانشاه از جمله چالشهای روز جامعه ماست که نیازمند کنترل و مدیریت ریسک در کشور است. وی گفت: علاوه بر مقامات و مسئولان اقتصادی، بیش از ٢ هزارو ٥٠٠ نفر از کارکنان صنعت بیمه، اساتید دانشگاه و نهادهای مربوط به حوزه ریسک حضور دارند.
رییس پژوهشکده بیمه با بیان اینکه کمیته علمی این همایش از بین مدیران ارشد صنعت بیمه و اساتید دانشگاه انتخاب شده اند، خاطرنشان کرد: برای پذیرش مقالات، دو مرحله داوری بدون ذکر نام برگزار کردیم و معیارهای ما برای پذیرش مقالات کاملا علمی و منطبق بر کیفیت، اهداف، سوالات پژوهشی و روش های درست علمی بوده است.
وی با اشاره به اینکه از ١٣٧ مقاله واصله ١٥ مقاله برای ارائه و ٣٢ مقاله برای ارائه به طور پوستری انتخاب شدهاند، گفت: امسال با توجه به برگزاری ملی این همایش، مقاله خارجی نداشتیم.
صفری ادامه داد: پنج پنل تخصصی مدیریت ریسک و بیمه درباره حوادث فاجعه آمیز؛ مدیریت ریسک و بیمه و صنعت انرژی؛ مدیریت ریسک و بیمه در صنعت حمل و نقل؛ مدیریت ریسک و بیمه در حوزه سلامت و مدیریت ریسک و بیمه در موسسات بیمه در این همایش برگزار میشود.
وی گفت:پژوهشکده بیمه ، بیمه نامه های زلزله و آتش سوزی را بر اساس فاکتور های خاص طراحی کرده است.صفری خاطر نشان کرد:حوادث فاجعه آمیز طبیعی و ریسک های انسانی اهمیت بسیار زیادی دارند که یکی از چالش های اصلی جامعه ما و صنعت بیمه کشور به شمار می رود.ایران یک کشور حادثه خیز به لحاظ حوداث طبیعی و انسانی است.
در همایش ملی مدیریت ریسک و بیمه به ریسک های حوادث طبیعی خواهیم پرداخت و نقاط و مناطق آسیب پذیر کشور را مشخص کرده تا بر اساس آسیب پذیری اولویت بندی شوند .جامعه هنوز به اندازه کافی هنوز به ریسک و زیان های مالی و غیر مالی ناشی از ریسک توجه ندارد و الویتی برای آن قائل نیست.باید تقاضای عمومی جامعه را برای ریسک ،سلامت و آرامش را افزایش دهیم.
وی با یادآوری اینکه دستگاه های اجرایی مختلفی اعم از سازمان مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در زمینه مدیریت ریسک نقش دارند، گفت: مدیریت ریسک در حوادثی با منشاء انسانی بسیار با اهمیت است؛ اینکه راه ها و ساختمان های ایمن داشته باشیم و ساختمان ها، صنایع و بنگاه های بزرگ اقتصادی تحت پوشش بیمه باشند، بسیار حیاتی است.
پایگاه جامع اطلاعات بیمه(اینشورنس اینفو)
دیدگاه خود را ثبت کنید
میخواهید به بحث بپیوندید?احساس رایگان برای کمک!